keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Messuille!

Tällä viikolla Ilossa touhutaan viikonlopun messuille lähtöä. Pakkaamista ja lajittelua riittää. Se voi vaikuttaa liikkeessä asiointiin, varsinkin sitten perjantaina. Verkkokaupan asiakkailta pyydämme kärsivällisyyttä, koska varasto ei heti maanantaina ole ajan tasalla ja kestää hetken ennen kuin saadaan täydennyksiä messuilla myytyjen tuotteiden tilalle.

Viime hetken jännäystä tuottaa messutuotteiden viipyminen. Mm. intialaisiin leimasimiin odotellaan täydennystä.Mutta vaikka jotain jäisi pois, on meillä lankaa... Ilon osastolla kaiken langan ohella on lauantaina myös Irma myymässä Mazu-koruja. Saadaan vähän väriä ja kimallusta mukaan!

Sellaisia uutisia lankarintamalta, että muutamat suositut langat jäävät pois, koska valmistus loppuu: Norolta loppuu Silk Garden Lite ja BC Garnilta ihana Lucca-merino. Vielä messuilla meilta saa molempia, mutta sitten täytyy löytää tilalle korvaavia tuotteita. BC:ltä Semilla tulee Lucan tilalle. Norollahan on jo Silk Garden ja ohuempi Silk Garden Sock, joista edellinen on vain hitusen paksumpi kuin Lite.

1 kommentti: