lauantai 3. huhtikuuta 2010

Värikästä Pääsiäistä kaikille!

Pääsiäinen on monelle käsityöharrastajalle onnen aikaa: monta päivää lepoa kja keskittymistä käsitöihin. Voi neuloa tunnista toiseen, ei tarvitse mennä nukkumaan ajoissa, ei haittaa vaikka aamun aloittaa virkkaamalla. Paha vain jos lanka loppuu! Moni kyllä täydensikin varastoja pyhien varalle jo perjantaina, mutta ei hätää, jos et ehtinyt, Ilo on auki myös LANKAlauantaina eli tänään vielä 2,5 tuntia!

Kaikilla ei tietysti ole samaa mahdollisuutta omistautua omille käsitöille. Mutta vaikka reissussa ei voikaan aina neuloa, aina kokee uutta ja saa virikkeitä. Sivumennen voi pysähtyä tankkaamaan perhettä sellaisille huoltamoille, joihin liittyy myös käsityöllistä virikettä.

Kampanjoistamme toinen, Haukiputaan lapsille suunnattu, on päättynyt. Kauppaan tuotiin melkoinen kasa lahjoituksia: 26 paria sukkia, 3 lapaset, 3 säärystimet, kaksi pipoa. Suuri kiitos lahjoittajille!

Sytomyssyjä voi tuoda laatikkoon tämän kuun loppupuolelle saakka.

Mukavaa pääsiäisen jatkoa, käsityöihmiset!

1 kommentti:

  1. Vau mikä määrä sukkia :D

    Martinniemeläisten saldo on 3 vaunupeittoa, 1 villa-asu, 6 huivia, 2 kauluria, päähineitä 17, Lapasia 18, villasukkia 13, vauvantossuja 2 ja vauvantumput!

    Melkoinen määrä :D

    VastaaPoista