lauantai 27. maaliskuuta 2010

Utunalta uutta !

Aluksi muistutus! Kampanjat:Haukiputaan vähävaraisten lasten neuleet ja sytomyssyt, ovat menossa. Lasten neuleita voi tuoda 31.3. saakka ja sen jälkeen ne luovutetaan eteenpäin. Katselkaapa ihmiset neulevarastojanne! Kävikö vaikka näin: villasukat, pusero tai pipo valmistui hitaasti ja lapsi ehti kasvaa. Neule, joka jäi pieneksi ennen valmistumista, on juuri oikea tuote keräyskoriin. Pääset nyt siitä eroon ja teet jonkun sopivan kokoisen lapsen onnelliseksi.

Sytomyssyjen viimeinen palautuspäivä meidän liikkeeseen on huhtikuussa vappua edeltävän viikon keskiviikko. Myssyt luovutetaan OYSiin 2.5. ja kaikki ne kuvataan ennen luovutusta. Sksi kannattaa tuoda pipot hyvissä ajoin laatikkoon.

UTUNALTA saimme erän ihania käsinvärjättyjä kainuunharmaslankoja. Joukossa on huivilankoja (1-säikeisiä), ja paksumpia kampa- ja karstalankoja.Kannattaa tulla katsomaan.

Viereinen kuva on Utunan sivuilta, mutta lisään blogiin omia kuvia myöhemmin.

Ensi viikon keskiviikkona Ilon neulekerho kokoontuu taas! Tervetuloa kaikki kiinnostuneet.

1 kommentti:

  1. Voi ihanuus! Tällä kertaa pääsenkin tulemaan Ilon tapaamiseen kun ei satu kylän neuletapaaminen samalle päivää. Yleensä on sattunut samalle keskiviikolle... :)

    VastaaPoista