perjantai 11. helmikuuta 2011

Pakkasta ja talven valoa!


Pakkaset paukkuvat, mutta Ilossa ihmisillä on jo kevät mielessä. Puuvilla, bambu ja pellava ovat alkaneet kiinnostaa. Ja ne värit: kirkkaat ja vaaleammat katoavat hyllystä ja vain musta ja harmaa pitävät pintansa tummemmista. Sitä se valon lisääntyminen saa aikaan, vaikka kylmää tosiaan on: 29 astetta aamulla! (Kuva Enontekiöltä, missä valoa tosiaan riittää keväthankien aikaan. Kuvaaja J.Riihimäki)

Viime kehräyskurssille tähän omalle Kiiminkijoenopistolle oli vain vähän villoja tarjolla, mutta tilanne korjaantuu siis kaiken aikaa.
Kehräykseen ja huovutukseen uutta: merinotopsia tuli eilen neljä huikeaa väriä. (Kaupan sivuilta löytyy.) Suomalaisia topseja vielä odotellaan, samoin yksivärisiä merinoita on tulossa.

Paperinaruja, jotka näyttävät olevan toinen kevättalven suosikki, on mukavasti hyllyssä ja Pirkanmaan Kotityöltä on tulossa pienemmissä erissä myytäviä lisää, paljon värejä. Kaikkiin töihin kun ei tarvita suurta määrää. Kun pääsiäinen lähestyy, lime, keltainen ja oranssi nousevat suosikeiksi, veikkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti