keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Kuukausi Jouluun!

Niinpäs vain marraskuu on lopuillaan ja kuukaudenpäästä jo joululahjat on jaettu. Ei silti kannata hätääntyä, sillä kuukausi on piiitkä aika aikuisellekin. Monenlaista ehtii siinä ajassa tuunata lähimmäisten tai itsensä iloksi ja kaamoksen piristykseksi.

Ilossa on pistäytynyt tällä viikolla paljon uusia asiakkaita, jotka pongasivat kaupan viime lauantaisen Kalevan jutun perusteella. Se oli todella mukava ja lämminhenkinen juttu käsillä tekemisestä ja siinä samalla hieno puffi Ilo-kaupalle. Kiitos toimittajalle ja kuvaajalle! Liikkeen tunnelma välittyi kivasti, vaikka se kauppiaan kuva olisi kyllä voinut olla vähän pienempi.

Tiistaina, eilen, oli marraskuun neuleilta. Väentungosta ei ollut. Harmitti vähäsen, sillä Taina toi rukin mukanaan ja kehrätä surautti hyvän pätkän villalankaa illan aikana. Rukki vaikutti tosi kätevältä ja kehrääminen sujui joutuisasti. Se saattoi kyllä johtua kehrääjän taidosta, että homma vaikutti helpolta.


Kuvissa toimivat yhteen taitavat kädet ja taitavat jalat.

Täytyy miettiä, onko tiistai sittenkään hyvä neuleillaksi, sillä aika moni tuntuu silloin olevan muissa harrastuksissa. Lähettäkää kommenttia, mikä päivä ja aika sopisi. On tietenkin mahdollista myös vaihdella päivää, mutta sitten se vaatisi enemmän ilmoittelua ajankohdasta.

2 kommenttia:

 1. Hei,
  Ihan vaan ajattelin kertoa että jos haluatte palata takaisin keskiviikkoon niin me martinniemessä aiotaan vaihtaa tammikuusta alkaen kokoontumiset takaisin torstaille! Mullakin on aina joka toinen ti kyläyhdistyksen kokous, niin sillä en päässy edelliseenkään kokoukseen!

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Hauskaa Joulun aikaa sinne Marttiin! Meni näin kauan, ennen kuin huomasin viestisi, mutta nyt vastaan viimein.
  Olin ajatellut joka tapauksessa vaihtaa päivää, kun se tiistai osoittautui huonoksi niin monelle. Siispä keskiviikko on hyvä meille ja jatketaan ainakin aluksi niin, että tammikuun viimeinen keskiviikko on seuraava tapaaminen, päivämäärä 27.1.2010, Viljan, ei villan, päivänä.

  Terv. Eija

  VastaaPoista