tiistai 17. marraskuuta 2009

AJANKOHTAISTA ILOSSA

Torstaina 19.11. Haukiputaalla avataan jo joulukausi, kaupoilla on pidennettyjä aukioloja, yllätystarjouksia ja illalla ilotulitellaan. Ilossa ollaan menossa mukana: Tule kokeilemaan mukavia tekniikoita, mm. rosee-kukan tekoa paperinarusta, neulahuovuta oma ötökkö tai kokeile pompulalangan neulomista. Liikkeessä on myös mukavia tarjouksia ja koko päivän tarjolla glögiä asiakkaille.

Blogin välityksellä haluan välittää isot kiitokset niille ihanille asiakkaille, jotka ovat tuoneet kauppaan nähtäväksi Ilon langoista toteuttamiaan neuleita: mm. viimeisimpinä hurmaavat kämmekkäät ramilangasta ja kauniit kirjotut lapaset Maijasta. Kuvia näistä ja lisäksi Tessan pitsisukka vihreänä versiona ilmestyvät blogiin myös kuvina...jonain päivänä.

Seuraava neulekerho kokoontuu tiistaina 24.11. Jos siis sikatauti pysyy kaukana. Tulkaahan joukolla tekemään kädentöitä ja porisemaan mukavia. Kerho siis Ilossa, Herralantie 1 klo 17-19.30. Jos haluat kysyä tai ehdottaa jotakin kokoontumiseen liittyen, lähetä postia tai soita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti