tiistai 22. joulukuuta 2009

Ilon ovella Joulu!

Liikkeessä on viime viikkoina käynyt paljon joulutonttuja. Osa on sellaisia, jotka valmistavat lahjoja, osa on tullut hakemaan valmiita tuotteita paketteihin. Niinpä melkoisen paljon pukin paketeista löytyy raitasukkia, ramisukkia, koruja, saippuoita, huiveja ym. Ilo-kaupan antimia. Ja hauska ajatella, miten moneen muotoon langat ovat joulun alla taipuneet tekijän ja saajan toiveiden mukaan.

Nyt viimein liitän mukaan aiemmin luvatut kuvat Tessan ramisukista ja muutamia muita, joista on ollut puhetta. Samalla näette Tainan kehruukuvia aikaisemman tekstin yhteydessä. Toivottavasti Taina jaksaa tuoda rukin toisenkin kerran liikkeeseen, sillä kehräys oli todella kiehtovaa, rukki synnytti lankaa ja sormet toimivat ihailtavasti.

Joulun jälkeen, välipäivinä Ilossa on SUURI LANKA-ALE! Inventaarihelpotus on, jos mahdollisimman moni tulee hakemaan lankaa vähemmäksi. Jos siis käytät lankaa myös ensi vuonna, tule valitsemaan parhaat kerät päältä, edullisesti!

Ja puskaradiossa saa vapaasti mainostaa lanka-alea! Liike on avoinna 10-17, to uudenvuoden aattona 10-14.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti