perjantai 29. lokakuuta 2010

Ilo-kauppa 2v

Tässä ollaan oltu jo muutama päivä kaupan synttärihulinoissa. Sellainen kiire on muka ollut, ettei blogiin ole ehtinyt tätä uutisoida! Asiakkaita on käynyt kivasti ja yhdessä on ihmetelty, miten pian kaksi kokonaista vuotta on hurahtanut. Paljon tuttuja vakioasiakkaita on tullut, mutta vielä joka päivä ovesta tulee kävijöitä, jotka eivät koskaan ole kuulleetkaan Ilosta Haukiputaalla. Paras markkinointikanava on ollut puskaradio, eli te tyytyväiset kävijät, jotka kerrotte kaupan antimista edelleen. Toivottavasti jatkatte mainostamista. Lehtien ilmoittelu tavoittaa vain hetkellisesti ja sattumanvaraisesti ihmisiä, mutta harrastajalle kerrottu kokemus on täsmämainontaa tai suoramainontaa parhaimmillaan. Kiitos!

Kaupassa on tarjouksia: mm. Sandnesin Alfa-lanka, Ramisukkalanka ja paperinarut tarjoushinnalla. Työnäytöksiä ja opastusta: Veera neuvoo kranssin tekijöitä, ensi tiistaina vielä kerran Tiija nyplää liikkeessä. Ajasta ei vielä ole sovittu tarkempaa. Jos on toiveita, ilmoitelkaa.

Keskiviikkona kokoontui iloinen neuleporukka kaupassa. Rupattelun seassa valmistui neuletta jos jonkinlaista. Huivimallit vaihtavat tekijää ja kovasti keskusteltiin myös erilaisista sukkalangoista. Illan helmi oli kuitenkin Tainan hienot tyylikkäästi kiiltävät Bollywood-pöksyt tai ainakin tekeillä oleva lahje. Todella odotan, millainen elämys on nähdä ne valmiina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti