torstai 4. lokakuuta 2012

Sataa, sataa-syksy on


Kesän sateet ovat muisto vain ja nyt jatketaan syksyn sateilla. Ja syksy onkin jo siinä vaiheessa, että messukausi jatkuu lokakuun 13.-14. viikonloppuna Oulussa! Alkaa jo olla messukuumetta ja odotusta: joka vuosi se hulina ja käsitöistä kiinnostuneiden (naisten) into riemastuttaa. Me kayppiaat olemme siellä ihan yhtä paljon saavina osapuolina, kuin asiakkaatkin. Innostus tarttuu ja jaksaa taas vuoden jakaa käsityön ilosanomaa ja ihanuutta eteenpäin.

Ilon lankavalikoimaan uutena on tulossa Manos del Uruguay Silk Blend,- Lace ja muutama muukin ihanuus. Lattialla seisoo jo tikkusuorat tornit Pirtin kehräämön hahtuvakiekkoja ja karstavillassa on myös entistä enemmän värejä.

 

Huovutuskausikin tuntuu alakneen pikkuhiljaa: paljon värejä on varastossa ja lisää on tulossa. Ja neulahuovuttajille ja muutenkin kuviointiin löytyy hauskoja yllätuspusseja, joissa on monenlaisia värikkäitä kuituja.

Saaga-mekot ovat olleet suosikkeja keväästä saakka: uutena sivusta auki oleva essumekko. Kesän mekkoja tarjoushinnalla vielä muutamia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti