keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Uusia värejäSaimme uusia värejä Bris - soijavillalankaan. Tumma luumu (132), vaalea harmaa (134) , hennonvaalea lila- valkoinen (131) ja lisää pehmeän valkoruskeaa. Lanka toimii tosi hyvin vaikkapa hihattimissa ja kaulureissa, joissa langan kasvikuitu saa asusteen tuntumaan mukavalta iholla. Siispä niitä voit käyttää myös kesällä.


Myös Lanakitsin Allhemp-hamppulankaa on tullutlisää, myös ruskeaa (28), vaaleanvihreää (19, 35)ja tummaa lilaa (36). Tiedoksi niitä kaipaaville.
Muistattehan, että hamppulanka sopii moneen muuhunkin, kuin tiskiräteiksi. Lakeiksi, kasseiksi, pusseiksi ja tietysti aivan tavallisiksi neulevaatteiksi. Varsinkin kesä on hamppulangan aikaa!

Ilon kevätmarkkinat-tapahtuma lähestyy. Ilmoittautukaahan myyjiksi, vielä mahtuu. Jokainen voi sitten mainostaa markkinoita lähipiirissään, mutta myös Rantapohja-lehdessä on ilmoitus torstaina 12.5. Ja tienvarren viitoitus ohjaa myös paikalle, joten toivon mukaan kansaa aivan virtaa paikalle. Markkinoilla on myös lankakirppari, josta voit ostaa lankaa huippuedullisella kilohinnalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti