tiistai 24. toukokuuta 2011

Kohennusta verkkokauppaan

Käsityökauppa Ilo on kuukauden sisällä saanut ryhtiä: kauppaan on lisätty puuttuvia tuotteita ja kuvia,. Samalla monet tuotteiden valinnat on siirretty alasvetovalikoihin. Se helpottaa tuotteiden valintaa ja nopeuttaa asiointia.Tästä "myyräntyöstä" saamme kiittää Hennaa, joka on ahkeroinut työelämään tutustumisjaksossaan, jossa on tarkoitus nimenomaan perehtyä verkkokaupan hoitamiseen. Katsokaapa vaikka puikkoja ja esim. Lima-villalankaa, joka juuri lisättiin uudelleen.Tämän viikon loppupuolella keskitytään vielä Koira-Ilon tuotteisiin ja ulkoasuun: tuotevlikoimaa lisätään ja monipuolistetaan.

Henna on todennut harjoitteluaikanaan, että verkkokaupan hoitaminen vaatii todella paljon aikaa. Varsinkin, kun tuotteita kaikkine variaatioineen on niin paljon kuin Ilossa. Tosin työskentely on myös hauskaa. Valokuvien ottaminen ja varaston laskeminen katkaisevat koneella istumista. Pieni nörttihenkisyys on kuitenkin hyväksi, jotta kauppaa jaksaa hoitaa.
Olen ennenkin hehkutellut harjoittelijoiden innostusta ja paneutumista töihin Ilossa ja samaa täytyy nytkin sanoa. Uusia ideoita ja tuoreita näkemyksiä ei koskaan ole liikaa.

Harjoittelijan avusta on sekin hyöty, että itse voin tehdä tuotteita ja langoista mallineuleita. Löysin vanhasta neuleoppaasta Portinvartijan huivi-nimellä mukavan yksinkertaisen huiviohjeen ja sen olen toteuttanut viimepäivinä. Tein huivin mohairista. Varsin mukava siitä tulikin ja lankaa meni vain pari kerää. Uusista italialaisista langoista, noista, joista on kuvia edellisessä postissa, on tarkoitus myös saada muutama oikea tuote aikaan.

1 kommentti:

  1. Esitteleppäs tarkemmin sitä Portinvartija-huivia, saisikos vaikka kuvia :) Huivithan kiinnostaa aina...

    VastaaPoista