perjantai 22. huhtikuuta 2011

Hyvää Pääsiäistä!

Kaikille Ilon asiakkaille oikein mukavaa Pääsiäistä! Pitkät juhlapyhät katkaisevat sopivasti arkista aherrusta. Tässä vaiheessa kevättä, kun maa jo pilkistää lumen alta, puutarhatyöt, linturetket ja mökkeily alkavat syödä neulonta-aikaa. Moni kävijä on kuitenkin useammasta pyhäpäivästä erityisen iloinen, koska silloin on enemmän aikaa ja mahdollisuuksia uppoutua käsitöihin. Tosi harrastajat eivät luovuta kesälläkään. Tyylilaji voi vaihtua: kirjontainnostus lisääntyy, kun valoa on tarpeeksi (tai liikaa) ja kudonta, trikoon virkkaus matoiksi yms. tuntuu kasvattavan suosiota.

Pääsiäisen pyhinä on hyvää aikaa suunnitella myös Ilon kevättä. Kaunis ilma ja lupaus lämmöstä vauhdittaa ajatusta Ilon kevätmarkkinoista. Sellaisia on suunniteltu toukokuun puoleen väliin, luultavimmin tapahuma järjestetään lauantaina 14.5. Tarkka päivä varmistuu ensi viikolla. Ulos kaupan eteen on tarkoitus koota myyntipöytiä. Myyntipaikkamaksu on 6€ ja sillä katetaan osaksi ilmoituskuluja. Jos omien tuotteiden myynti kiinnostaa, ota yhteyttä: puh 040 5913 404. Myös hyvät ideat ovat tervetulleita!

Kesäkuussa vietetään sitten KIP-päivää ja senkin yhteyteen voidaan järjestää vaikka myyjäiset, lankakirppari tms. ohjelmaa. Ideoikaa ja ilmoitelkaa Iloon ideoitanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti