torstai 3. maaliskuuta 2011

Keväisiä lankoja

Kauppaan on jo saatu kevään tuntua uusien lankojen myötä. Uusimpina hyllyyn hypänneet puuvillapellavaviskoosi Nelly ja pellavaviskoosi Venedig. Molemmissa on kiiltoa ja kesäistä juhlavuutta, Venedig on hehkuvan monivärinen ja Nelly yksivärinen, pastellisävyinen. Näille langoille löytyy myös malleja Ilosta.

Ilon ensimmäinen Debbie Bliss on kid mohair silk Angel. Neljä väriä: vaalea vedenvihreä, valkoinen, vaalea jännittävä punainen ja sininen.Noron uutuuksina on Kogarashi, joka on puoliksi silkkiä, puoliksi villaa.
Noro Kochoraniin tuli uusina väreinä keväinen nro 81 ja tummempi nro 66. Entisistä väreistä löytyy jokunen vyyhti vihreänsävyistä nro.61.Ilosta saa suosittuja Pirkanmaan kotiyön maakuntalapaspaketteja. Näin ensituntumalta ne ovat tosi suosittuja, varsinkin Kainuun ja Kuopion lapaset ovat innostaneet asiakkaita.

Verkkokauppaan on tullut maksuvaihtoehdoksi entistä ennakkolaskua vastaava tilisiirto, jossa on kahden viikon maksuaika. Kun suoritus näkyy Ilon tilillä, paketti lähtee postiin. Verkko-Ilosta on myös mahdollisuus tilata tuotteet ja hakea ne itse kaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti