maanantai 14. maaliskuuta 2011

Ilon uusi ilme

Viikon verran Ilon kaupassa on muokattu uutta kevätilmettä - proosallisemmin siis vaihdettu järjestystä. Samalla on käynyt selville, että lankakeriä on tosella PALJON! 16.3. alkaakin talvilankojen poistoALE! Tervetuloa siis penkomaan Ilon koritarjouksia ja tekemään samalla tilaa keväisille väreille ja materiaaleille. ALE jatkuu maaliskuun loppuun.

Muutoksessa on liikkeeseen saatu lisää valoa ja "avaruutta", mikäli se näin pienessä puodissa on mahdollista. Ideointiin on osallistunut kunnon panoksella myös artesaaniopiskelija-Pirkko, joka on Ilossa kuukauden verran harjoittelijana OSAO:n Pikisaaren yksiköstä. Hän on saanut maistaa lankakaupan arkea oikein olan takaa, sillä kaikki käsityöliikkeen työt eivät ole niin keveitä, kuin luulisi. Aluksi vakioasiakkaatkin joutuvat varmaan etsiskelemään tuotteita, koska miltei kaikki on uusilla paikoilla. Mutta etsitään yhdessä! Totuttelua uusi järjestys vaatii meiltäkin.

Verkkokauppaan olemme lisänneet uutena maksutapana tilisiirron. Tilauksen jälkeen on kaksi viikkoa aikaa maksaa lasku ja heti, kun maksu saapuu Ilon tilille, tilatut tuotteet postitetaan. Aiemmin sama maksutapa oli käytössä ennakkolaskun nimellä.

1 kommentti:

  1. Oi nytkö se dramaattinen muutos tapahtui! Täytyypä tulla joku päivä katsomaan, ja penkomaan ;)

    VastaaPoista