perjantai 28. toukokuuta 2010

Knit Pro ym. täydennystäIloisia uutisia niille asiakkaille, jotka ovat kaipailleet vaihtopäisiin pyöröpuikkoihin pienempiä kokoja: tänään tuli 3mm, 3,5mm ainakin. Myös virkkuukoukuista ovat pienet koot olleet lopussa, niitäki tuli ja lisäksi virkkuukoukkusettejä!

Kesäisistä langoista suosituinta, Blend Bamboota, jossa on puuvillaa ja bambua, saatiin lisää, mm. mustaa on taas.
Schoppel Wollen Crazy Zauberball osasi myös viimein meille, hassun kerän värinä ruskeanvihreä sävy Earth. Tilasin lankaa joskus alkutalvesta ja nyt se jo tuli, eikä ole vielä edes Juhannus! Oli pieni aikomus hankkia enemmänkin noita, mutta vähän on pitkä toimitusaika! Mutta hauska kerä joka tapauksessa.Viime keskiviikon neuleilta onnistui hyvin, saimme kuin saimmekin istuskella ulkona tuomen katveessa. Vasta puoli kahdeksan tienoilla illan viileys alkoi tuntua.

KIP-päivään varmistui ohjelmaksi ainakin rukilla kehräystä parin rukin voimin. Kiitos Tainan! Muitakin ohjelmajuttuja on suunnitteilla. Paljon tietysti sitten riippuu säästä. Esimerkiksi langan värjäys on mahdollista toteuttaa ulkona, mutta liikkeessä ei väripataa voi keitellä. Blogissa voi tietysti ehdottaa jotakin sopivaa juttua. Toteutamme, jos mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti