maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kyllä se kesä kerkiää

Aika kuluu mahdottoman nopeasti ja kesäkin on jo yli puolen välin. Ilon lankakaupassa kaikki sujuu kesällä verkkaisesti, varsinkin, kun kauppa on tänä kesänä ollut auki vain maanantaista keskiviikkoon.

Lankaa täällä riittää ja tuttuja ja uusia asiakkaita pistäytyy, kuten ennenkin. Osa asiakkaista varmaankin olettaa, että kauppa on todellakin loppunut. Ja jos myöhempi uutisointi keväällä on jäänyt näkemättä, sehän on ihan todennäköistä. Kauppa kuitenkin toimii toistaiseksi.

Uusittu verkkokauppa on osoittautunut luotettavaksi ja asioinnin pitäisi nyt olla mutkattomampaa kuin ennen. Tervetuloa tutustumaan ja selailemaan valikoimaa. Vanhat asiakastiedot jäivät vanhaan kauppaan ja siksi kaikki tiedotus ja ilmoittelu on lähinnä Facebookin varassa. Toisaalta Facebookin Käsityökauppa Ilon sivu näkyy verkkokaupassa niillekin, jotka eivät siellä muuten vieraile.

Aiemmassa blogijutussa mainitut BC-Garnin langat ovat tulleet jo aikaa sitten. Itse olen puuhastellut neuletakki Caramelin parissa. Lankana ovat Cascade Souk ja BC Soft Silk. Vaikka työ on aikamoinen, neulominen on ihanaa ja takki valmistuu hyvää vauhtia. Värivalinta ei mennyt ihan nappiin, mutta neulomisen edistyessä olenkin jo tottunut värimaailmaan ja se alkaa näyttää aivan mukavalta.

Cascade Souk on liukivärjätty silkkivilla ja Soft Silk bourettesilkkiä. Silkkilanka on vähän ohuempi kuin Souk, mutta se ei haittaa, vaan paremminkin tuo vaihtelua tekstuuriin. Noiden lankojen värit sopivat toisiinsa ja langoista löytyy useita loistavia väripäreja.
Kuvassa Soft silkiä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti