tiistai 27. syyskuuta 2011

Elämää Portin jälkeen

Viikonloppu oli omistettu Portti-retriitille ja samalla neulomiselle, langoille, villoille ja neulovalle seuralle. Tässä kuvaa yhteisestä touhutilasta, kun vasta kotiuduttiin retriittiin:

Oli kyllä tosi loistava tapahtuma (Kiitos Taina, Soile ja Pauliina!) ja osallistujat tosi taitavia ja monipuolisia harrastajia. Aika kului ihan liian nopeasti. Joka syksy tarvittaisiin tälläinen harrastuksen viritysleiri.

Paluu kaupan arkeen on sujunut mukavasti: asiakkaat ovat liikkeellä, tänäänkin, vaikka vettä tulee vaakaan ja tuulee hurjasti puuskittain. Nyt kun on lanka-aika, sitä haetaan luonnonoloja uhmaten. Kun on saanut uusia ajatuksia ja innostusta uusiin tekniikoihin, niitä voi jakaa vähän asiakkaillekin.

Kehräys erityisesti herätti uteliaisuutta ja näytti viihdyttävän tekijöitään: kuinka sitä muuten tunnista toiseen olisi jaksanut villaa vedellä ja pyöräyttää värttinälle vauhtia, ja sitten keriä lankaavärttinän ympärille, tai polkea rukin polkusia. ja ne villatopsit, kaikenväriset, ne olivat ihania.

1 kommentti:

  1. Oli kiva taas tavata! Taas harmittaa, etten koskaan liiku siellä kaupallasi päin. Nähdään taas messuilla. :)

    VastaaPoista