tiistai 23. helmikuuta 2010

Puikot heilumaan helmikuussa!

Muistutus!!! Neulekerho kokoontuu keskiviikkona 24.2. eli huomenna Ilossa klo 17-19.30.

Meidät, Ilon neulontakerho ja laajennettuna kaikki asiakkaat, on haastettu kahteen eri kampanjaan, joilla voimme sekä auttaa, että nautiskella neulonnan tai virkkauksen hyödyllisyydestä ja ihanuudesta.
Seijasisko on pyytänyt osallistumaan SYTOMYSSYKAMPANJAAN. Siinä on tarkoitus neuloa tai virkata myssyjä hiuksensa menettäneille. Lisätietoa kampanjasta löytyy hänen blogistaan :seijasisko.vuodatus.net ja esim Lankapirtti-blogista. Myssyyn löytyy ohjeita , mutta tarkoitukseen sopii pipo tai myssy, joka on hengittävä eikä kutita. Lankoina hyviä ovat kaikki puuvillat, bambulangat, myös ohut merinovilla ja maissilanka. Valmiit myssyt voi toimittaa Seijasiskolle ja Haukiputaalla Käsityökauppa Ilo voi toimia välivarastona, josta huolehdimme tuotteet edelleen.

Toisessa kampanjassa neulotaan vähävaraisten perheiden lapsille Haukiputaalle. Kampanjan on käynnistänyt Martinniemen neulekerho ja siitä voi lukea lisää Rantapohja-lehdestä. Kampanja kestää 31.3.2010 saakka. Nämäkin lahjoitukset voidaan koota Iloon ja toimitamme ne sitten eteenpäin.

Kampanjoihin voi osallistua neulekerhoilloissa ja jokainen kotona itsekseen tai ystäviensä kanssa. Auttaminen on pääasia. Lisäksi siitä saa hyvän mielen ja lankavarstot pienenevät mukavasti hyötykäyttöön. Monenlaista lämmintä vaatetta tarvitaan, kun talvi vain jatkuu kylmänä, joten kukin voi tehdä juuri sitä, minkä tekemisestä eniten pitää.

Jos teillä on jo valmiita pipoja, lapasia, sukkia tms. lahjoitettavaksi, voitte tuoda ne Iloon. Kaupassa on laatikko kummallekin kampanjalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti