lauantai 12. syyskuuta 2009

Ilolla blogimaailmaan

Vähän haasteelliselta tuntuu kirjoittaa aivan ihka ensimmäistä tekstiä uuteen blogiimme, jossa on tarkoitus elää mukana Käsityökauppa Ilon ja Koira-Ilon vaiheissa ja ilmoitella tuotteista ja tapahtumista kiinnostuneille. Samalla kirjoittelen kyllä varmaan omiakin kuulumisiani kauppiaana ja ihan omana itsenänikin.

Blogiavauksen tiedotusosioon osuukin sopivasti huomiset, su 13.9.,Turkansaaren perinnemarkkinat (klo10-), joilla olemme harjoittelija-Tessan kanssa myymässä. Autoon pakataan lankoja, Ilo-suomenlammasta eri vahvuuksina ja monenlaista muuta, enimmäkseen ekolankoja ja villaa. Markkinoilla jatkamme rami-sukkalangan esittelyä, jota aloittelimme jo alkuviikolla Oulun markkinoilla.

Muut tuotteemme ovat käsin tehdyt saippuat, Samu-pesuaineeta ja pesupähkinöita jne., sekä sukkia. Tervetuloa ostoksille!

Toivottavasti ilma on poutainen ja tuulet maltilliset, ettei käy niin kuin Oulun tuulisella torilla keskiviikkona. Siellä telttakin jo nousi ilmaan ja asiakkaat juoksivat keräämässä lankakeriä pitkin toria.

Uusiin sukkalankoihin voi tietysti käydä tutustumassa kaupassa Haukiputaalla. Niitä ovat mm. Pisa-bambusilkkivilla, ramivilla ja M&K Fame trend-lanka, epätasainen, liukuvärjätty, kaunis ja asiakkaan kokemuksen mukaan haastava.

Nyt siis pakkaaminen jatkuu ja ensi viikolla kirjoittelen sitten markkinakuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti